פטמות נפוחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/07/2012 | 00:44 | מאת: עמי

שלום יש לי פטמות נפוחות מאז שאני זוכר את עצמי. אני כיום בן 32. עשיתי בדיקה אצל אנדו-קרינולוג שאמר שרמת הפרולקטין סבירה. מעבר לנפיחות אין תופעות נוספות, אך הדבר אינו אסתטי ומפריע לי. בבדיקה אצל פלסטיקאי מומחה נאמר לי שלא מדובר ברקמת שד, אלא בתאים נורמלים שגורמים לנפיחות ואצלי הם מעבר לנורמה. האם יש מה לעשות בנידון? תודה

לא כ"כ ברור לי האם מדובר בפטמות עצמן (החלק הבולט) או העטרה, דהיינו החלק החום. בכל מרה, להקטין פטמות ניתן בניתוח אך צריך לקחת בחשבון היוותרות צלקות וכן מראה פחות טבעי.

05/07/2012 | 19:56 | מאת: ע

כל העטרה נפוחה. אצל כל אדם זה כך למשל בהבדלי טמפרטורות, רק שאצלי זה בולט מדי ונראה נפוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית