כווית לייזר בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/07/2012 | 09:25 | מאת: אמנון

שלום ד"ר. נקבע לי תור אליך רק בעוד חודשיים במרפאת זבולון. אני חודשיים לאחר כוויה בפנים מטיפול לייזר,הכוויה אובחנה כשטחית דרגה 2 ע"י פלסטיקאי,מקפיד לנשתמש במסנני קרינה ,אבל בחודש האחרון אין שינוי ושיפור, יש לי פס אריטמתי בשתי הלחיים שלא מראה סימני שיפור בחודש האחרון, ומדי פעם משנה את גוונו ,השיפור היה בשבועיים הראשונים,הכוויה נרפאה אחרי 10 ימים,אני מבקש לדעת כמה זמן זה יימשך ,מה לגבי מגמת השיפור,האם ישאר לי האודם,והאם זה "יסתדר" בסופו של דבר ,כי זה בפנים ואני מאד מאד מוטרד -תודה מראש

השינויים יכולים להמשך כשנה, יש להקפיד על שמוש במסנני קרינה בכל חשיפה לשמש, ותו - לא!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית