קסנטלזמה בעפעפיים עליונות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/08/2017 | 22:55 | מאת: יהודה יהודה

שלום פרופ' אמי מחפשת טיפול אסתטי לקסנטלזמה שהופיעו לה בעפעפיים העליונות, חיפשתי מידע אודות טיפולים, מגישות פחות חודרניות כמו לייזר ופילינג לניתוחים קטנים להסרת הנגע. רציתי לשמוע את דעתך והמלצותייך לגבי הטיפול הטוב ביותר שיביא לתוצאה האסתטית ביותר במינימום תופעות לוואי. תודה מראש

כל רופא והנסיון שלו. לדעתי טפול בלייזר CO2 הוא המתאים ביותר למרות שקיימת סבירות של כ- 40% להישנות. הסבר מפורט יותר יינתן ע"י המנתח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית