שיטת ברייטמן לטיפול בכוויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/06/2012 | 11:42 | מאת: שלמה

פרופסור אולמן שלום אשמח לשמוע אם ידוע לך על הטיפול של הגב' גרין מי-ם שמטפלת בשיטת דר' ברייטמן

טפולים אשר לא עברו את מבלן הפרסום המבוקר והמאושר ברחבי העולם, אינני רשאי להשתמש בהם, ובוודאי לא להמליץ עליהם.

28/06/2012 | 13:48 | מאת: שלמה

פרופסור אולמן שלום אני מבין שלא תוכל להמליץ אל טיפול שאינו מוכר למוסדות הרפואים אבל אבקש אם תוכל לשתף אותי בהתרשמותך מטיפול זה כאדם שראה כוויות רבות אם פגשתה מטופלים בשיטה זו מה התרשמותך מהתוצאות ומקצב הריפוי או אם נטקלתה בסיבוכים שנגרמו כתוצה מטיפול בשיטה זו אודה לך מאוד אם תתיחס לשאלתי שלא כהמלצה רפואית אלא כהתרשמות בלבד תודה מראש שלמה

11/12/2012 | 12:29 | מאת: אילה

טופלתי עי שיטה זו זה ניפלא כמה זה עוזר וטוב

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית