קלואיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/06/2012 | 01:27 | מאת: א.

שלום רב לפני שנה וחצי עברתי תאונה ושפשפתי את העור והתוצאה היא שיש לי עכשיו צלקת קלואידית ענקית בכתף ... השאלה שלי האם אפשר להסיר צלקת כזאת ולשקם את העור בכתף ? חוץ מזריקות תת עוריות וכל השיטות הנפוצות אני מתכוון לניתוח ת' מראש

לצערנו הטפול בקלואידים הינו מוגבל, ולרב איננו מוצלח. הזרקות הינן טפול מקובל, וכפי שהיה אצלך, פעמים רבות מאכזב, לחץ מוקמי, סיליקון הינם טפולים מקובלים אך מוגבלים. לעיתים במקרים מיוחדים שי הנוהגים לכרות את הצלקת ולהקרין את העור, יש לא מעט סיכון בהליך זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית