בוטוקס מזויף וחומר מילוי לומינרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/07/2017 | 09:43 | מאת: בוטוקס

שלום לך דר אני עשיתי בוטוקס בצידי העיניים ובמצח היא דקרה אותי לפחות 10 פעמים לשים בוטוקס והבוטוקס לא השפיע עליי עבר כבר 14 יכול להיות שיש בוטוקס מזויף ? מה תגובתך אני חושדת ברופאה משהו לא בסדר כאן ? ומה לדעתך על חומר מילוי לומינרה ? האם מאושר ע"י האפדיאיי ?

שלום רב. יש מעט מאד מטופלים שהבוטוקס איננו משפיע עליהם כלל. בפעם הבאה כדאי לבקש מהרופא שיראה את הבקבוק שממנו הוא שואב את החומר, אם עולה חשש שמדובר בזיוף. לגבי הלומינרה, אין לי נסיום אישי עם החומר, בעיון באתר שלהם הם רושמים שיש להם .FDA

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית