זרועות- שאלות לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/07/2017 | 23:18 | מאת: .מאי

שלום רב ד"ר, אני בת 34 וסובלת מעודף משקל רציני. שומן רב הצטבר לי בעיקר בזרועות שהפכו לשמנות וגם יש עור שהפך לרפוי יותר. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם ארזה ואעשה ספורט, יש מצב שההיקף של הזרוע יצטמצם? 2. יש לי עור שנוטה לפתח צלקות קלואידיות. במידה וארצה לטפל בבעיה באמצעים כירורגיים, מהן האפשרויות שעומדות בפני? מה כדאי יהיה לעשות? רב תודות

ניתוח זרועות הינו בעייתי שכן מותיר צלקות משמעותיות גם למי שאיננו עם נטייה לקלואידים, אז בוודאי לך, הסובלת מנטייה זו. מציע לרזות לעשות ספורט, זה מעולה, ולעיתים כאשר המקום הזה בלבד נותר עם שומן רב, ניתן לבצע שאיבת שומן במקום. המחיר הינו כמובן דלדול של העור, שתיקון לדלדול זה הינו הניתוח שנדון בתחילת תשובתי זו.

09/07/2017 | 22:06 | מאת: 67666

תודה לך על תגובתך. אם הופיעו סימני מתיחה אדומים על הזרועות. מה המשמעות? שלא ניתן לצמצם את ההיקף?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית