כתם ביד כתוצאה משעווה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/04/2017 | 02:19 | מאת: שנו

שלום רב! עשיתי שעווה בידיים אצל קוסמטיקאית מתמחה והיא משכה את השעווה מהיד שלי בצורה שגויה וכתוצאה מכך נוצרה לי כוויה. מרחתי אלוורה על האזור. זה הרגיע את תחושת הצריבה שהייתה לי ביד אבל נותרו לי ביד אזורים עם כתמים לבנים. אז שאלתי היא כזאת: האם יש דרך להעלים את הכתמים האלו? אם כן אז מה עליי לעשות? תודה מראש

צר לי על העיכוב בתשובה בשל בעייה טכנית. חסר לי מידע חשוב לגבי מועד האירוע. בכל מקרה, אם לא חלפה שנה הרי שמצב הינו הפיך, ובתנאי שיש הקפדה מליאה מפני חשיפה לשמש באמצעות שימוש נכון וקפדני במסנן קרינה בעל דרגת הגנה של 50.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית