כוויה ממים רותחים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/05/2012 | 10:10 | מאת: יוסי

נשפכו עלי מים רותחים בבטן, בחזה וביד. אחרי 10 דקות שמתי קרח ואיזו משחה שהביאו לי מארה"ב (לא יודע איזו משחה). למרבה ההפתעה כל האדמומיות והכאבים נעלמו כלא היו. נשאר לי רק קטע אדום לא גדול בבטן וקצת ביד אבל לא שורף ואין שלפוחיות, פשוט עור אדום. עבור כבר 5 ימים מאז. מה צריך לעשות? האם עוד חודש אוכל להיכנס לספא (ג'קוזי וכ'ו) או בריכה? אני שואל כי עוד חודש אהיה בטיול בחו"ל וספא היה חלק מהתוכנית.

נראה הוא שהכוייה שטחית, ועל כן, לא נראה לי שתהיה בעייה בשמוש בספא', פרט לחשיפה לקרני UV.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית