אספירין והזרקות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/05/2012 | 10:48 | מאת: רונית

שלום פרופ' אני בשנות ה-40 אני נוטלת אספירין הרבה מאוד שנים, מעוניינת להזריק חומצה הילארונית לשם מילוי קמטי בצידי הפה וגם בגלל רפיון, מראה בולדוג, (כשנה וחצי) איני מעוניינת בשום אופן כרגע בהליך כרורגי אני מפחדת האם לדעתך על אף נטילת אספירין אוכל לבצע הליך זה? לא אכפת לי להפסיק בתקופה שלפניה ההזרה ואני גם יודעת שיהיו לי יותר שטפי דם אבל נזקים אחרים לפנים לגוף תודה על תשובתך דרך אגב טרם הלכתי לייעוץ כלשהוא אני בשלב הבירורים, האפשרויות , רוצה בקרובה

אם את לוקחת בחשבון שיהיו שטפי דם ועל כן, ההחלמה תהיה ממושכת יותר, ניתן לבצע את הפעולה גם מבלי להפסיק את האספירין, ולטווח הארוך, לא יגרמו נזקים נוספים עקב פעולה זו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית