נשרפתי בשמש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/05/2012 | 00:15 | מאת: בת 19

שלום ד"ר אולמן לפני יומיים נשרפתי בים באזור הגב האליון והקתפיים חשבתי שזה יעבור ואני לא ירגיש כלום אבל אתמול התחלתי להרגיש גירודים חזקים מאוד במקום השרפה....הגירודים נמשכים הרבה זמן ומשגעים מאוד והבעיה היא שאני לא יכולה לגרד את הגב בכוח כי המקום נורא כואב מרחתי שמן אובלפיחה על מקום השרפה אבל ניראה לי זה גרם ליותר גירוד אני לא יודעת מה לעשות ואם לפנות לרופא או שזה יעבור לבד...פשוט אני מודעגת שזה מגרד כל כך ורוצה להיות בטוחה שזה לא מסוכן ומה אפשר לעשות עם הגירוד הזה

הגרד הינו חלק בלתי נפרד מהרפוי של כויית שמש ובכלל. ניתן להתחיל במריחה של קרם לחות כלשהו, אם לא עור ניתן להשתמש בפנסטיל גל הנמכר חופשית בבתי המרקחת, האופצייה האחרונה הינה כדור מסוג פנרגן לדוגמא הנתן במרשם רופא אם כי, גורם לישנוניות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית