הסרת שער בלייזסר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/05/2012 | 22:28 | מאת: בת

אני מטופלת הרבה שנים באלטרוקסין לבלוטת התריס ונאמר לי שמסוכן לעבור טיפול בלייזר ויכול להיות שיהיו לי כתמים או פיגמנטציה. שאלתי היא האם זה נכון? והאם לא אוכל לעבור טיפול לייזר להסרת שיער או לטיפול בפיגמנטציה בפנים? בתודה לתשובתך בהקדם.

שלום רב! אינני מכיר התויית נגד של טפול באלטרוקסין והסרת שיער או פיגמנטציה, ועל כן אין מניעה. הכדור מחליף את ההורמון העצמי\ כך שאין חשש. כמובן ששמירה משמש היא תנאי הכרחי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית