כוויה במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/04/2012 | 22:26 | מאת: דנה

שלום, לפני כחודשיים וחצי עברתי טיפול רבעי להסרת שיער באינפרא אדום באיזור המפשעה כולל השפתיים. לאחר טיפול זה כל העור באיזור הפך להיות אדום ומקומט מאוד מאוד בדומה לעור שבאיזור המרפק. רופאת עור נתנה משחת ביאפין ומרחתי כחודש וחצי וזה עדיין לא חזר לקדמותו. מה אתה ממליץ לעשות?, איך לטפל?, באיזה משחה?, והאם לדעתך העור באיזור יחזור להיות חלק ומתוח ללא קמטים כפי שהיה??

לדעתי זה עשוי להשתפר בחודשים הקרובים יש להקפיד על מסנן קרינה והרבה לחות חיצונית.

24/04/2012 | 22:25 | מאת: דנה

לא לשים יותר ביאפין?, מותר לשים קרם גוף רגיל אפילו שהוא מבושם?, אפשר לרחוץ את האיזור במקלחת עם מים חמים?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית