כירורגיה פלסטית לילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

02/04/2012 | 14:31 | מאת: מיכל

שלום רב, בתי בת השנתיים סובלת מחוסר פרופורציה בשפה העליונה בפה. הצד הימני נראה נפוח באופן תמידי ואני מעוניינת להגיע לייעוץ על מנת לעשות תיקון פלסטי בעתיד. באיזה גיל מומלץ להתחיל לטפל בכך? כיצד אוכל להגיע לייעוץ עם מומחה? תודה

קשה לי לרדת לעומק העניין לפי הספור, בכל מקרה, את מוזמנת לפנות למומחה בכירורגיה פלסטית בכל עת, ולשמוע את חוות דעתו לגבי עיתוי התקון ומהותו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית