בבקשה עזרה ד"ר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

25/03/2012 | 07:21 | מאת: חיים

אני כבר כמה חודשים משתגע מכתם אדמומי בפנים לאחר לייזר. האזור אדמומי והגוון שלו משתנה פעם חזק ופעם פחות חזק אבל תמיד קיימת אדמומיות מסוימת.העור אדמומי,מחוספס ומקומט בצורה מוזרה ביחס לשאר הפנים. מה עלי לעשות ד"ר על איזה טיפול אתה ממליץ? והאם האדמומיות יכולה להישאר קבוע בפנים? תודה רבה

26/03/2012 | 04:55 | מאת: חיים

יכול להיות שזה כוויה ? ואם כן זה יעבור מה עלי לעשות? סליחה על כל השאלות אני פשוט משתגע

בשלב זה להא ניתן, ולא צריך לעשות דבר, יש להמתין עד שנתיים ורק אז ניתן יהיה לומר האם ישאר משבהו, ואש אולי גם לטפל. בשלב זה הייתי משתמש במסנני קרינה בלבד.

05/12/2013 | 18:31 | מאת: חן

חיים אשמח אם תעדכן או תשאיר מייל אני מעוניין לדעתם האם יש שיפור במצב, גם אני סובל מאותו דבר בול אחרי טיפול בלייזר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית