פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/03/2012 | 02:25 | מאת: יצחק

אני אחרי 3 חודש הסרת שיער בליזר בפנים ויש לי כתם בלחי שמאל שכל הזמן משנה את צבעו ..נגיד בבוקר הוא פחות בולט ממש..ואחרי מקלחת או שאני מורח קרם זה אדום יותר..היו לי עוד הרבה כתמים שעברו .ונשאר לי כתמי פיגמנטציה יחסית הרבה השאלה שלי יכול להיות פיגמנטציה בצבע אחר חוץ מלבן.. קיים כזה דבר? ועם לא מזה יכול להיות ..?

אחרי תקופה של מסשפר חודשים קיימות 3 אפשרויות, ובתנאי שאתה שומר קפדנית מפני השמש בעזרת מסנני קרינה: חזרה לגוון הטבעי, תת צבע, או עודף צבע. אדמומיות יכולה להשאר באופן זמני מספר חודשים עד שהמצב יתייצב.

21/03/2012 | 18:52 | מאת: יצחק

חוץ מקרם הגנה .. מה עוד אני יכול למרוח כדי לזרז התהליך? תודה רבה ד"ר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית