כתמים לבנים על הפין

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/02/2012 | 20:11 | מאת: יוני

שלום לפני כחודש עברתי צריבה בחנקן של שתי יבלות קטנות על איבר המין. כעת במקומות הצריבה יש שני עיגולים לבנים קטנים. הם כמעט שטחים לגמרי ונמצאים אולי מ"מ מעל לעור. אני חושש מאוד לגבי קביעות הכתמים הללו. האם ישנו טיפול כלשהו שניתן לעבור ? האם צריבה נוספת בחנקן או לחלופין טיפול לייזר כלשהו יכול להביא להעלמת הכתמים הלבנים ? תודה מראש

הבעייה היא היבלות ולא הכתמים. הקפד שהן לא תחזורנה.הכתמים כך, אני מקווה, יעלמו, וגם אם לא לגמרי, עדיין היבלות הן הבעייה העקרית שעליה יש להתגבר.

19/02/2012 | 12:34 | מאת: יוני

אני נמצא בטיפול בנוגע ליבלות. שאלתי לגבי הכתמים - מה בד"כ התרחיש לגבי מקרים מסוג זה של כתמים לבנים לאחר צריבה בחנקן. קראתי בהמון מקומות שלוקח לסימנים מקסימום שלושה שבועות להיעלם וכבר עבר חודש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית