צלקת ישנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/02/2012 | 22:18 | מאת: אלי

שלום, לפני כ12 שנה נכוותי מאש בפנים באיזור לחי שמאל. הדבר הותיר לי צלקת באורך של כ2 ס"מ ורוחב של ס"מ. הייתי אצל מספר רופאים שהציעו כריתה ותפירה מחדש. אבל שמעתי גם על טיפולי לייזר שמבטיחים העלמה כמעט מוחלטת של הצלקת. מה לפי דעתך עדיף? והאם ניתן לקבל החזר כספי מקופות החולים?

אין טיפולי ליזר ואין כל טפול אחר היכול להעלים צלקת לחלוטין, או כמעט לחלוטין, וכל מי שמציע זאת, מוליך שולל.

18/02/2012 | 11:14 | מאת: אלי

אוקי, אבל מה בכל זאת עדיף? ניתוח או לייזר איך אפשר להחליט? ומה ההבדל בתוצאות ביניהם?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית