2 נושאים - טחורים וכוויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/02/2012 | 18:47 | מאת: N

שלום, אני בן 23. בגיל 17 הייתי דיאטת כאסח וקיבלתי עצירויות וטחורים. העצירויות עברו, הטחורים נשארו. קיבלתי הפנייה לכיורגיה פלסטית (להורדת הטחורים) דרך המרפאה כשבדקו אותי. שמעתי על תרופות סבתא , אך אני מעוניין להוריד את הטחורים לגמרי. שאלתי היא האם הניתוח בהרדמה, כמה זה כאב וימי החלמה בבית צריך, והאם אוכל לקבל חדירה של איבר מין ללא בעיות? (אני הומוסקסואל) ומה טווח המחירים בערך לניתוח כזה? ואגב, כיצד חותכים את הטחור? אה, שאלה נוספת - האם יש דרך אחרת להעלים את הטחורים? בנושא הכוויות - יש לי כוויה משעווה בבטן, גוש של צלקת על האצבע בכף רגל כתוצאה של זכוכית, סימן אדום מחתך של סכין גילוח בפנים, וצלקת בזרוע של היד מסיגריה וצלקת גדולה ברגל (אחרי תפרים) כתוצאה מברזל שנכנס לי בגיל מאוד קטן.. שאלתי היא האם אפשר להוריד את הגוש בכף רגל, ואיך לייזר מטשטש את כל הצלקות שציינתי, ומה טווח המחירים לכל טיפול באיזור או לכל המקומות שציינתי. תודה..

הטפול בטחורים איננו שייך לכירורגיה פלסטית אלא לפרוקטולוגיה שהוא חלק מכירורגיה כללית. לגבי צלקות, הזמן הוא הפתרון המוסכם לכל מה שציינת ושעוד לא עברו שנה ומחצה מזמן היווצרות הצלקות. לגבי צלקות ישנות, הדרכים לשפר מוגבלות, וכמעט לא קיימות, לליזר אין תפקיד ממשי בפתרון לעניין הצלקות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית