רוצה גם לטפל בשיטה הכי חדשנית וגם להרויח כסף?

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

29/12/2010 | 12:17 | מאת: בית אריאן לב

"בית אריאן לב", מרכז המתמחה בתת מודע הבינלאומי פותח בפנייך הזדמנות! שיטת "אריאן לב לתת מודע", שיטה לתכנות בתת מודע ושחרור סימות שורשיות שמונעות מהבנאדם לממש את הפוטנציאל שלו, להיות הוא זה ששולט בחייו ולא חייו שולטים בו פותר ומשחרר מהיסוד הכל: בריאות, דימוי עצמי, הפרעות אכילה, חסימות בזוגיות, שפע,בטחון, פחד במה, פוריות, דיכאון,חרדות ועוד.. במכללת "אריאן לב" ניתן ללמוד את השיטה על בוריו ולטפל בשיטה החדשנית, מצטיינים יוכלו להתחיל לעבוד במרכז הטיפולים (המרכז שוכן ברמת גן וסניף נוסף בניו יורק) ויש אפשרות לקבל זכיון. בוא להיות חלק מההלצחה ומשליחות! אנחנו מאמינים שמטפל אמיתי לא לומד להיות מטפל הוא נולד מטפל, אנחנו מחפשים אנשים שזה הצורך שלהם! הייעוד שלהם! אנחנו נתן לך את הכלים להצלחה! לפרטים נוספים ניתן לראות באתר www.arianlev.com התקשר עכשיו 036189091 036189041 והירשם ללימודים שיביאו אותך להישגים הכי גדולים שלך!

11/02/2011 | 15:29 | מאת: ד"ר צבי לסטר צביקה

אני קורא את המסר, אני מבין שיש עוד דברים שעלי לגעת זה נשמע מעניין אך חסרים לי יותר מידי פרטים על מנת להבין ד"ר צביקה לסטר צבי תודה לסטר