לא יכולה

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

28/12/2010 | 19:50 | מאת: יובל

שלום , קוראים לי יובל ואני בת 14 . רציתי לשאול עם בעיית קשב וריכוז קשורה לחוסר החלטיות , אם כן , יש דרך לטפל בחוסר החלטיות . תודה מראש- יובל .

04/01/2011 | 17:31 | מאת: אילנה

יובל מתוקה. חוסר החלטיות לא קשורה לבעיית קשב וריכוז והיום גם בבעיה זו קל מאוד לטפל

27/01/2011 | 23:40 | מאת: יורם

ליובל שלום, כמטפל בגישת הביורגונומי, לשתי הבעיות שציינת מכנה משוטף אחד ולכן שתיהן נובעות מאותה סיבה - רמת אנרגיה חלשה מידי בגופך בשנתיים האחרונות, רמת אנרגיה שמתוקנת בצורה טובה בטיפול הביורגונומי. אודותיו מזמינך לקרא באתר שכתובתו : http://www.biorgonomy.com בכל שאלה פנייתך תענה ברצון. אבחון מעמיק יותר ניתן ללא תשלום ובלי התחייבות כלשהי מצידך. בברכה, יורם גני 054-4449636

28/01/2011 | 16:51 | מאת: יובל

11/02/2011 | 15:32 | מאת: ד"ר צבי לסטר צביקה

אכן כן בעיית קשב וריכוז בהחלט מפריעה לחוסר החלטיות או במילים אחרות מקשה על קבלת החלטות,יש דרך לטפל בחוסר החלטיות יש הרבה שיטות כדאי לך לפנות למישהו מקצועי שילמד אותך את השיטה שמתאימה לך בברכה ד"ר צביקה לסטר צבי

15/02/2011 | 16:14 | מאת: יובל

תודה רבה .