תילתן - מכללה מצויינת

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

18/09/2010 | 20:04 | מאת: רוית טל

אני רוצה להודות כאן לכותבת הילית משנה שעברה שהמליצה לי על תילתן, עברתי מרידמן - לאחר שנה די מאכזבת של לימודים עם מרצים משעממים שהיו צמודים כל הזמן לשקפים ולא שלטו בחומר . למדתי תזונה קלינית השנה בתילתן - אצל המרצה המדהימה ד"ר רונית נחום, היא מדהימה !!!!!!! מה שלמדתי אצלה השנה - לא התקרב למה שלמדתי ברידמן , כנ.ל לגבי לימודי צמחי מרפא , פרחי באך, ארומתרפיה, רפלקסולוגיה ודמיון מודרך - אין לי מילים !!!!! סיימתי שנה כשאני מרגישה שקיבלתי כל כך הרבה ידע וברמה הכי מעודכנת . תודה להילית על ההמלצה , רוית טל

19/09/2010 | 05:27 | מאת: דור

את לא יודעת כמה שאת נאיבית ומי בכלל יקבע תור אצלייך במקצוע שאף אחד לא יספור אותך ולבטח לא יחשוב שאת תהיי המושיע שלו. בעלי המכללות צוחקים כל הדרך אל הבנק בפזרם אשליטית שוא תעסוקתית שמפרנסת אותם . פריירים לא מתים הם רק מתחלפים. דור , בוגר תלתלן