מזרח מערב לימודי רפואה סינית

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

05/06/2010 | 19:44 | מאת: יעל

ביקרתי במזרח מערב בנוגע ללימודי רפואה סינית מאוד התרשמתי מבית הספר ומרצינות המורים. התברר לי שיש כמה אסכולות ברפואה סינית משהוא יכול להסביר לי במדויק כי אני קצת מבולבלת. תודה.

06/06/2010 | 06:37 | מאת: בועז

זה בדבר הכי בדוק ובטוח אתה תשאר מובטל ללא עבודה ואם לא תנצל את המידע שהובא כאן בפנייך אתה פשוט תצטער. אני בוגר שהבין את המחדל הזה של לימודי רפואה משלימה רק לאחר שהבנתי שלא משנה מה אלמד - אין לך סיכוי כמו לרבים מהבוגרים ביננו להתפרנס ממקצועות אלו . בועז