לוויקי אל תרדי מזה

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

12/08/2009 | 12:51 | מאת: יעל

אני ממליצה לך ללכת לראות את מכללת שלם אני ממש נהנתי שמה, הם נותנים יחס אישי ויש להם לימודים רב שנתיים וגם קורסים אם תרצי, יצאתי משם בהרגשה מצויינת שנתנו לי המון כלים לחיים ואם זה משהו שמעניין אותך לכי על זה..וכן היום אני בתחילת דרכי אבל אני קצת עוסקת בזה לאט לאט... שום דבר לא בא כ"כ מהר אבל אין ספק שזה כן מקצוע לחיים לא משנה מה תבחרי כל הרפואה המשלימה מדהימה כנסי לאתר שלהם למרות שאני ממליצה ללכת לראות את הnכללה www.shelem.co.il ויקי בהצלחה..

21/04/2010 | 23:57 | מאת: deleted

אני ממליץ על מרכז רייקי בכפר האתר שלהם: www.raikibfr.tk' שמואל