לימודי רפואה משלימה

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

03/07/2009 | 03:41 | מאת: ויקי

שלום רב ברצוני ללמוד רפואה משלימה נטורופתיה תזונה לתואר ראשון ולא קורס באיזה מוסדות אפשר ללמוד, כמה שנים ומה תנאי קבלה? תודה

04/07/2009 | 06:41 | מאת: אחת

תרדי מזה ותאמרי תודה לאלוהים שהזדמנתי לכאן במקרה את 120.000 השקל שכר לימוד תחסכי לך למטרה אחרת. מי שיצחק כל הדרך אל הבנק הם המכללות שאין מרוויח זולתם. לימודי רפואה משלימה לא מוכרים לתואר וזה סופי. גם אם הם היו מוכרים את אמורה להצטרף למעגל הבטלה של אלפי בוגרים שבוכים על הזמן והכסף שנגזל מהם. אף אחד לא זקוק לייעוץ ממך על תזונה / פירות וירקות ואף אחד לא זקוק ממך לייעוץ בנושא ויטמינים - זו הנטורופטיה. אם את רוצה לעבוד בעיסויים את לא חייבת קורס שעלותו 120 אלף שקל. ראו הוזהרתים מלמודי כלום שהשוק מוצף באלפי אלפי אלפי מובטלים מהם.

24/07/2009 | 18:52 | מאת: יורם

שמתחילה בימים אלה בת"א, סדנא שעלותה נמוכה והנותנת בידייך כלי טיפולי רב עוצמה, שלא יאכזבך. על אודות הביורגונומי את מוזמנת לקרא באתר שכתובתו: http://www.biorgonomy.com בברכה, יורם גני