לימודי רפואה סינית עתיקה

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

12/04/2009 | 22:40 | מאת: שני בוסתן

שמי שני בוסתן ואני המנהלת האדמינסטרטיבית של העמותה לקידום הרפואה הסינית העתיקה. העמותה שותפה בתוכנית לימודים ארבע שנתית המתקיימת בפקולטה לחקלאות, המדור ללימודי חוץ האוניברסיטה העברית. החלה ההרשמה לשנת הלימודים הבאה.. [email protected] דואר www.agri.huji.ac.il אתר הפקולטה – ולהיכנס למדור ללימודי חוץ שני בוסתן – 054-6866266

14/04/2009 | 08:29 | מאת: אחד שבדק

אם זו שיטה כל-כך טובה. מדוע לומדים אותה רק ב-4 מקומות בכל העולם??????????. מומלץ ללמוד במכללה רצינית שמלמדת גם TCM וגם 5 האלמנטים. שהידע כבר קיים אלפי שנים. שנעשים לגביו מאות מחקרים כל שנה ולא כל מיני רעיונות שפיתח לפני 20 שנה הולנדי נחמד בשם פיטר... ראו הוזהרתם!

14/04/2009 | 10:24 | מאת: שני בוסתן

התגובה שלך "אחד שבדק" כל כך לא רצינית.. אני אפילו לא אוסיף דבר עלייה.. עצם כך שהלימודים מתקיימים באוניברסיטה העברית אומרת הכל.. קטונתי להיות אשת יחסי הציבור של האוניברסיטה...