שיער לבן בגבות ובריסים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה משלימה

22/12/2018 | 22:09 | מאת: 1234

כבר כמה שנים אני שמה לב שלאט לאט צומחות לי שערות לבנות בגסות ובריסים פעם לא היו שמים לב אליהן כיום כן .. לא משנה כמה אני מורטת אותן הן מופיעות שוב באותם המקומות ... מעניין אותי לדעת ממה זה נובע (מחלה?,אני צריכה ויטמינים? ,יש לזה תרופה? ,לצבוע אותן?) כי זה קצת מלחיץ אותי .. אשמח אם תוכל לעזור לי עם זה

19/08/2019 | 22:47 | מאת:

שלום, אני מניח שמדובר בעניין של גיל. במידה ואתחושבת אחרת פני לרופא העור שלך לקבל חוות דעת מדוייקת. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר