קרם הגנה שקוף או תרסיס שקוף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/05/2016 | 12:39 | מאת: ציפי

היי ד"ר האם קרם הגנה שקוף יעיל ? כי הלבן זה נראה מצחיק על הפנים מראה לא נעים,במיוחד שצריך למרוח כל שעתיים ואני מורחת ועוד שאלה אני מורחת רטאויט בליילה האם אפשר לטייל בשמש עם מקדם הגנה 50? ומה עדיף רטויאט או אדפרין להצערת העור? תודה .

26/05/2016 | 20:11 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קרם הגנה לבן מכיל מסננים פיזיקליים , בעוד שהשקוף כימיים. שניהם יעילים. אם את לא הולכת להשתזף, את בהחלט יכולה להמשיך להשתמש ברטויט כל עוד את מורחת מסנן קרינה גבוה.כל המחקרים על הזדקנות העור נעשו ברטויט

מנהל פורום מילוי קמטים