צריכה עצה אני בת 32 עם עור דק

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/02/2016 | 18:39 | מאת: רוני

היי מרינה אני בת 32 עם עור דק שקוף. אני משתמשת בקרם לחות hl עם ויטמין סי ופעמיים בשבוע בלקט ופיל או רניו של חברת ביופור. מה את ממליצה לעשות לעור הפנים הפנים שלי נראות חיוורות חסרות צבע וברק..מן עור עייף. בנוסף יש לי קצת קמטים מסביב לעיניים כשאני מחייכת איזה טיפול יעזור לי...קרם כדורים או הזרקות? תודה רבה

22/02/2016 | 14:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בדיוק לשנים כמוך קיים טיפול ברסטילן סקין בוסטסרס- זה זריקות שמעשירות את העור בלחות וגם מגרות ליצירת קולגן שמעבה את העור. הסדרה מורכבת משלושה טיפולים חודשיים

22/02/2016 | 19:14 | מאת: רוני

לכמה זמן זה מחזיק מעמד? מה העלות פחות או יותר? האם הטיפול בטיחותי?

מנהל פורום מילוי קמטים