בוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/09/2015 | 04:15 | מאת: ברקת

לפני כ3 שבועות הוזרק לי בוטוקס וחומצה הילרונית בצידי העניים.יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה והתוצאות תמיד היו טובות ויפות. הפעם אני מרגישה ירידה בראייה לא רואה כמו תמיד וגם העפעפיםם צנחו לי משמעותית. מה עלי לעשות? האם התופעה תחלוף עם הזמן או שזה נזק בלתי הפיך? תודה.

06/09/2015 | 11:44 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קשה לקשור בין התחושות שלך על ירידה בראיה והזרקות שעברת. הזרקת בוטוקס לצידי העיניים אינה יכולה לגרום לצניחה של עפעפיים ולכן מציעה שתיבדקי על ידי רופא עיניים

09/01/2016 | 00:13 | מאת: חנה

האם צניחת עפעף אינה סיבוך מוכר (אך זמני) של הזרקת בוטוקס? זה קורה כאשר הבוטוקס המוזרק פוגע בשריר האחראי למצמוץ (העלאת והורדת העפעף העליון). האם יובש בעין אינו תוצאה של פגיעה זו בשריר? משום שמנגנון המצמוץ אחראי לפיזור הדמעות על שטח העין החיצון? תודה לתשובה

מנהל פורום מילוי קמטים