ULTHERAPY

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/06/2015 | 20:04 | מאת: סיגל

אנחנו מתגוררים בארה"ב אני בתחילת שנות ה-40 רזה עם עור דק. ניגשתי ל-3 רופאים לקבל יעוץ במטרה לעבור טיפול כלשהו להצערת הפנים- שני רופאים הציעו כ-24 יח' בוטוקס למצח ובנוסף יחידה אחת של חומר מילוי מתחת לעיניים ובצידי הפה. שניהם לא הסכימו לעשות שום פעולה כירורגית בטענה שעדיין אין צורך ושזו תהיה טעות להתחיל עם זה. השלישי הציע ULTHERAPY בחלק פנים תחתון וצאור - בבקשה תעזרי לי להבין, האם זו פעולה שבעצם מדמה ניתוח עם ההבדל שזה מבוצע עם קרן אולטראסונד הפועלת רק על השכבות התת-עוריות או שבדרך זו רק מגרים את יצור הקולגן וע"י כך גורמת למיצוק? וחשוב לי להבין האם בפעולה זו יש פגיעה ברקמות או בשרירים? באופן כללי מה מומלץ לדעתך?

29/06/2015 | 06:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני לא הצלחתי להבין איפה הבעיה הקוסמטית- בחלק התחתון או העליון של הפנים. שני הרפואי הראשונים התייחסו לחלק הפנים העליון (קמטי הבעיה ושקעים מתחת לעיניים). אולטרפי עובדת בעיקר בחלק הפנים התחתון והצוואר. יש לחכות לפחות 3 חודשים עד שאת מתחילה לראות את התוצאה.

מנהל פורום מילוי קמטים