צוואר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/01/2015 | 16:26 | מאת: חן

ד"ר שלום אני בחורה בת 36 והצוואר שלי חלק. האם הגיוני שצד אחד של הפלטיסמה מתחת לסנטר יהיה עבה ורחב יותר ובולט יותר גם כשלא מניעים את השפתיים, ואילו הצד השני דק וגבוה יותר ובכלל לא בולט אלא רק בעת דיבור? כי כשאני מביטה במראה יש לי מעט שומן בסנטר וחבל אחד בולט יותר מהחבל השני (ממש מתחת לסנטר שמביטה במראה קטנה מלמטה) האם בוטוקוס בשריר זה מותח את החבל והופך אותו לחלק יותר (לאו דווקא בעת דיבור אלא גם בכללי) קראתי בכל מקום אפשרי באתרים של רופאים על צוואר רפוי כדי לשלול תופעה זו ורשום שצוואר נפול לא מתחיל להיראות כלפי חוץ לפני גיל 45- 50 ...אני רק בת 36 ובעלת צוואר חלק!!!!! אני ממש לחוצה שהצוואר שלי לא נפל פתאום בגיל 36 ושסך הכול מדובר בצד אחד בולט יותר מהצד השני כי כאמור צד אחד ממש צמוד לסנטר וצד שני עבה יותר ובולט (אני מדברת רק על החלק העליון של השריר) - סליחה שהארכתי אך תביני אותי שממש מודאגת ומקווה לא להילחץ יותר מתשובתך :) תודה

26/01/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בגיל 36 מתחילים בהחלט לראות סימנם של הזדקנות הפנים וסימנים אלה לא תמיד סימטריים. בוטוקס בפלטיזזמה לא מתאים לכל אינדיקציה רק כשמדובר בפלטיזמל בנדס. בכל מקרה כדאי שתתייעצי עם רופא העוסק בתחום.

מנהל פורום מילוי קמטים