הסרת כתמים/שומות/נקודות חן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/01/2015 | 20:54 | מאת: ליאור

ד"ר לנדאו שלום רב, ברצוני לברר מהן האפשרויות הקיימות להסרת כתמים/שומות/נקודות חן (כמובן שיש שיטות שונות לכל עניין). לדוגמה: יש לי כתם/שומה שטוחה ובהירה (חום בהיר מאד) שאני מעוניין להסירה (הייתי אצל רופא עור לבדיקתה, אין בעיה...) איך האוכל להסירה ללא ניתוח שישאיר בוודאי צלקת לא אסתטית... האם לייזר זו אפשרות? בנוסף, האם נקודות חן שעברו בדיקה גם הן יכולות להיות מוסרות ע"י לייזר (צריבה-קילוף) אם כן, יש אפשרות לערוך זאת אצלך בקליניקה? אם לא, היכן? בתודה, ליאור.

12/01/2015 | 12:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בטיחות צריבה של שומות על ידי לייזר עדיין נמצאת במחלוקת. לא ממליצה לצרוב שומות שטוחות ללא ביופסיה שמוכיחה חד משמעית את שפירותן. אני לא עוסקת שצריבת שומות בלייזר.

מנהל פורום מילוי קמטים