מילוי קמטים בצדי הפה/אף

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/06/2014 | 17:52 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני בת 35 ולאחרונה גיליתי קמטים בצדי הפה/אף שממש מפריעים לי. התחלתי קצת לקרוא על מילוי באמצעות חומצה היאלורונית ויש לי מספר שאלות בבקשה: 1. איך אדע לבחור רופא טוב, איזה סוג של חומצה מומלץ? הייתי אצל פלסטיקאי שהוא שם דבר והוא המליץ וטען שהוא עובד רק עם ג'ובידרם. אני קוראת בפורומים על כל מיני תופעות כגון שטפי דם/ גושים וכדומה. כיצד ניתן להימנע מזה? 2.האם מחיר של 2900 ¤ זה סביר? הבנתי שאני זקוקה למזרק אחד. 2. האם זה נורמאלי שבגיל הזה כבר מופיעים קמטים כאלו? האם מומלץ לעשות זאת בגיל כזה? אני חייבת לציין שאצל אף אחד מבנות גילי לא הבחנתי קמטים בצדי פה וזה קצת מדאיג... תודה מראש וסליחה על ההצפה בשאלות

08/06/2014 | 14:37 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטים לצידי הפה מופיעים סביב גיל 30-40. כך שאת לא חריגה. מילוי על ידי חומצה היאולורונית היא הדרך הנכונה לטפל בקמטים אלה. איך לבחור רופא?- זה כמו בכל תחום ברפואה. לא מוכרח להיות מנתח פלסטי- באופן טבעי מנתחים עושים פחות הזרקות יותר ניתוחים. שטפי דם ונפיחות יכולים בהחלט להפתח אחרי טיפול למספר ימים. ניתו להסתיר אותם במייק אפ. המחיר סביר לחומר מילוי טוב.

מנהל פורום מילוי קמטים