תוספי מזון ומילוי קמטים בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/02/2013 | 21:49 | מאת: דורית

האם לקיחת תוספי מזון כמו אומגה 3, מולטי ויטמין, כורכום מפריעים לתהליך מילוי קמטים בפנים ומילוי שקעים מתחת לעיניים. ואם כן כמה זמן צריך להפסיק לקחת לפני טיפול. מעוניינת לקבוע אצלך תור. האם ייעוץ עולה כסף ומה הטלפון להתקשרות. וכן רציתי לדעת האם את עושה המסה של חומר כתוצאה מהזרקה לא טובה מתחת לשקעים שגרמה לנפיחות (כמו שתי בננות משני צידי העיניים) שכבר נמשכת 3 חודשים? לא סומכת על הרופא שפישל.

19/02/2013 | 11:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תוספי מזון אינם מפריעים למילוי קמטים. אומגה 3 מדללת מעט את הדם ולכן הסיכוי לשטפי דם לאחר זריקה קצת גבוהים יותר, אם כי כמו שציינתי זה לא הוראת נגד. ניתן להמיס רק חומר מילוי על בסיס חומצה היאלורונית. אם זה מה שהוזרק לך, את בהחלט יכולה להתקשר למרפאה לקבוע מועד לפגישה. היעוץ כרוך בתשלום. לגבי פרטים מדויקים תוכלי לברר בטלפון -099505151

19/02/2013 | 13:26 | מאת: דורית

שכחתי לציין שאני לוקחת טרבינאפין שעושה שינויים ברמות הדם. האם תרופה זאת בשילוב הזרקות יכול לעשות בעיות?

מנהל פורום מילוי קמטים