מילוי לחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/09/2009 | 01:41 | מאת: מילה

שלום רב!! אני בת 24 ואני מאוד רזה באזור הפנים. במיוחד בלחיים ומתחת לעיניים. כרגע אני במשקל תקין אך כשהייתי כמה ק"ג יותר אזור העיניים היה יותר חיוני ונראה פחות עייף. מדוע עכשיו כשירדתי במשקל העיניים נראות נפולות וחסרות חיים? ושאלה נוספת, האם את מבצעת מילוי לחיים לא רק לצורך טשטוש קמטים? תודה וחג שמח!!

21/09/2009 | 12:51 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רקמת השומן התת עורית חיונית למראה פנים צעיר. זו הסיבה שפנים של נשים מלאות יותר נראים צעירים ורעננים יותר, מפנים של נשים שדופות, גם כשהן חלקות מקמטים. אובדן הרקמה התת עורית קורית כחלק אינטגרליל של תהליך הזדקנות, אך גם בנשים צעירות עקב ירידה דרסטית במשקל. כמובן שמי שרזה מלכתחילה, גם ירידה קטנה במשקל, מתבטאת באופן מייד בפנים. על מנת לתת פיתרון לבעיה זו, פותחו חומרי מילוי שמטרתם השלמת נפח בפנים. הם מבוססים על חומצה היאלורונית הידועה לנו היטב. התוצאות מייפות ומצעירות מאוד. אני אכן עושה טיפולים אלה

מנהל פורום מילוי קמטים