פרופסיה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/09/2009 | 08:03 | מאת: נירו

ד"ר מרינה שלום האם בהמשך לשאלתי הקודמת תוכלי בבקשה להגיד לי את תוצאות המחקר שבוצע לאחרונה עם פרופסיה מה ההבדל בין קדמת הראש לאיזור הקודקוד - לכמה אחוזים מהמטופלים תעצר הנשירה במפרצים לעומת הקודקוד? שאלה נוספת האם את כרופאת עור שבודאי יש לך מטופלים בפרופסיה את רואה הבדל (בעצירת נשירה) בין המפרצים לקודקוד)?

08/09/2009 | 09:26 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

המחקר לא בידי ואני לא זוגרת את האחוזים המדויקים. רוב הפצינטים שלי מאוד מרוצים מהתוצאות של הטיפול.

מנהל פורום מילוי קמטים