מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/03/2009 | 22:28 | מאת: רינה

1. אילו חומרים מומלצים לשם העלמת הקמטים בין האף לצידי הפה? 2. מה תופעות הלוואי? האם עלולים להוצר שטפי דם בפנים, למשך תקופה ארוכה, או לתמיד? האם נפיחויות? תודה.

17/03/2009 | 02:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הקמט בין האף לפה או הקמט הנזולביאלי הוא קמט קלסי שמטופל בחומרי מילוי. קמט זה מופיע סביב גיל 35-40 והוא אחד בהיטויים הראשונים של הזדקנות עור הפנים. קמט זה ניתן למילוי על ידי כל חומר מילוי כמעט. החומרים השכיחים הם EVOLENCE- על בסיס קולגן וכל קבוצת החומרים על בסיס חומצה היאלורונית (רסטילן, ג'ובידרם, טיאוסיאל, וכו') שטפי זמן ונפיחות זמנית עלולים להופיע בעקבות כל הזרקה והם חולפים בדרך כלל כעבור ימים מספר.

מנהל פורום מילוי קמטים