ד"ר מרינה אשמח לייעוצך, בת 45 עם בעיות ספיגה ,העור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/03/2011 | 15:23 | מאת: yael

נראה דק עם קמטוטים ו גם כמו סדקים . לפני כחודש הייתי בארצות הברית והזרקתי חומר מילוי קצת בצידי האף וקצת בלחיים . כפי הנראה הייתי הייתי צריכה להזריק יותר על מנת לקבל תוצאה מספקת . לפני מספר ימים פגשתי חברה שעברה אצלך פילינג עמוק .ונראית נהדר . והיא אמרה שאת מבצעת גם פיליניג קריסטל ? מה ההבדל ? וכיצד מגיעים לייעוץ ? והאם ישנה מרפאה בצפון, תודה

04/04/2011 | 09:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי התיאור שלך את צריכה פילינג לפנים. מילוי קמטין נותן תוצאות מוגבלות בלבד במקרים כמו שלך (כשהקמטים נראים כמו סדקים) ללא קשר לכמות החומר המוזרק, לעומת פילינג שיכול לפתור את הבעיה כמעט לחלוטין ולהמון שנים. כמובן שאין ארוחות חינם- צריך לעבור תהליך יותר משמעותי כדי להגיע לתוצאה יותר משמעותית, אך לא נראה לי שתצטערי על כך לרגע. פילינג קריסטלים הוא פילינג קל, לא מתאים למצב העור שלך. לא, אין לי מרפאה בצפון, רק בהרצליה.

מנהל פורום מילוי קמטים