נשירת גבות וצריכת ביוסיל
דיון מתוך פורום מילוי קמטים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, אני בת 33, סובלת מזה כשנתיים לסירוגין מסבוריאה, בעקבות הנ"ל החלה נשירת גבות גם מזה כשנתיים, במקביל וללא כל קשר לסבוריאה, החלה אצלי נשירת שיער ובעקבות כל התחלתי ליטול ביוסיל. היום מזה חודשיים לאחר נטילת ביוסיל, החלה עצירה בנשירת השיער והתעודדתי מאד מכך, התחלתי לחשוב שאולי הביוסיל יכול להשפיע גם על עצירת הנשירה בגבות, שאלותיי הן: 1. האם באמת הביוסיל יכול להשפיע גם על עצירת נשירה ועל צמיחת הגבות? 2.ללא כל קשר לביוסיל, האם בגילי (33), תיתכן צמיחה מחודשת של גבות שנשרו בעקבות סבוריאה (לא בעקבות מריטה), אלא פשוט נשירה??
לבני בן ה17 היתה נשירת גבות במשך חצי שנה ,היינו כמעט אצל כל רופא עור בארץ ואף התקשרנו עם רופא מומחה בארצות הברית ,אף רופא לא פתר לו את הבעיה !עד שהגענו לד"ר צמח דוד המדהים והגאון שרק הוא פתר לבני את הבעיה ,הרופא מקבל ברמת גן דרך מכבי ובמדיקל סנטר דרך קופת חולים כללית בהצלחה!
הרופא עור היחידי שיש לו דיאגנוזה מדויקת -אין עליו !
מנגנון צמיחה ונשירת גבות שונה לחלוטין מזה שבקרקפת ואין שום הוכחה שביוסיל יכול לעזור. אבל קיימת תרופה בשם לטיס בארצות הברית שמצמיחה ריסים וגבות. התרופה במקור נועדה לטיפול בגלאורומה, אך ראו שבשימוש בה צמחו גבות וריסים. בארץ אני רושמת את התרופה המקורית לומיגן, כי לטיס עדיין לא רשומה כאן. והיא גם זולה יותר מלטיס.
שלום ד"ר לנדאו נוסעת לארה"ב בקרוב. האם ניתן להשיג את התרופה "לטיס" ללא מרשם רופא? לחילופין, יש משהו חלופי שמומלץ וניתן להשיגו בארה"ב ללא מרשם? תודה ננסי.