כתמים על הפנים חודש אחרי הזרקת חומצה הארולונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

29/11/2018 | 23:47 | מאת: טובה

עברתי לפני יותר מחודש הזרקת חומצה הארולונית בפנים.ועד היום אני עם כתמים כחולים.הייתי אצל הרופאה שנתנה לי כדורים arnicaלקחת כמה פעמים ביום..אני מבקשת לדעת האם זה יעבור?זו לא הפעם הראשונה שעברתי טיפול זה.אבל תמיד הכתמים עברו אחרי שבוע וקצת ..הרופאה הפנתה אותי לעשות עיסוי פנים עם מכשיר של חומצה הארולונית.האם קיים מכשיר כזה והאם יש סיכוי שזה יעזור?

כתמים שלא חולפים גם בחלוף חודש זה חריג מאוד. כדי לאבחן את הכתם והטיפול יש לראותו. רצוי שתחזרי לרופאה שתבחן שוב את הענין.

מנהל פורום מילוי קמטים