שאלה לגבי טיפולים במקביל לזריקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/11/2018 | 19:26 | מאת: גל

שלום ד'ר. האם טיפולים אלה מפחיתים את השפעתן של זריקות בוטוקס והילאורונית? רולר מחטים מכשיר גלי רדיו ביתי כוסות רוח התעמלות פנים. אודה לך על התייחסות לשאלה בהיבטים של כל הטיפולים הללו. תודה רבה.

אין מחקרים מדוייקים לגבי הפרוצדורות הנ"ל. הרבה תלוי בעומק ההזרקה של החומצה ההיאלורונית. בהחלט עשויה להיות השפעה מסויימת של חום או התעמלות באזור המוזרק, בוודאי ביחס לטיפול כמו סקין בוסטר. רצוי לפחות להמתין חודש וחצי ממועד הטיפול.

מנהל פורום מילוי קמטים