חומצה הילרו' פלוס סידן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/08/2018 | 10:31 | מאת: עדנה

שלום, התיעצתי עם רופאה שהמליצה להזריק "הרמוניקה" חומצה הילרו' בשילוב עם סידן. אמרה שהסידן בונה ובאופן כללי זריקה זו מחזיקה זמן רב יותר(גם יקרה יותר...)אני בת 78 ופעמיים התאכזבתי מהזרקות למרות שהיו ע'י רופאה. מה דעתך על זריקה כזו? תודה עדנה

לשני סוגי החומרים יש יתרונות טובים ותוצאות טובות. החומרים עם סידן אכן אפקטיביים לרוב למשך יותר זמן, אך גם חומרי המילוי האיכותיים מאושרי ה FDA. חשוב לזכור שלהבדיל מחומצה היאלורונית, הזרקת חומר מבוסס סידן לא ניתן להמסה במקרה של חוסר שביעות רצון.

מנהל פורום מילוי קמטים