הזרקת חומצה מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/07/2018 | 21:34 | מאת: חני

שלום, היום עשיתי הזרקה מתחת לעיניים, מזרק אחד. לא ממש רואה שינוי, האם התוצאה המלאה נראת מיד בתום הטיפול? או שניתן לראות את השיפור גם כמה ימים אחרי? במידה ואני לא מרוצה איך מתקדמים? הרופא אמור לתקן עי הזרקת מזרק נוסף??

את תוצאת הטיפול ניתן לראות כבר בגמר הטיפול, כאשר החומר ממשיך לעבוד בגוף ותוצאה סופית ניתן לראות כעבור כשבועיים שלושה ממועד ההזרקה. איכות התוצאה נגזרת על פי רוב משלושה פרמטרים: 1. מומחיות ומוניטין הרופא. 2. איכות החומר. 3. כמות החומר. בהנחה שבחרת רופא מתאים ונעשה שימוש בחומר טוב ואיכותי, נשארת שאלת הכמות. מציעה שתמתיני כמה ימים ובהתאם לכך תבחני אם לקבוע פגישת המשך עם הרופא לבחינת התוצאה והמשך טיפול. בהצלחה.

05/07/2018 | 14:20 | מאת: חני

לזרז את ההחלמה ? תודה

למרוח משחה שנקראת טראומיל או ארניקה. להשיג ללא מרשם בבית המרקחת.

מנהל פורום מילוי קמטים