שומן לפנים תוצאה מוגזמת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/06/2018 | 08:10 | מאת: מיה

היי דר לנדאו עשיתי טיפול להזרקת שומן לפנים עקב הרזיה מרובה לאחר הריונות זו אינה הפעם הראשונה לפני 4 שנים עברתי שני טיפולעים כאלה שרק בטיפול השני מעט מהשומן נקלט ללחיים הפעם הוזרק לי לשפתיים לקוי הלסת למצח ועצמות הלחי , הפעם הנפיחות אדירה רק היום התחלתי להרגיש הטבה השפתיים עדיין אותו דבר לא ירד הנפח למרות שחשבתי שאמור להיספג חלק לא קטן ,, הפנים נראות לא כלכך פרופורציונליות לגוף בכיתי המון והתקשרתי למנתח והוא אמר לי שאין מה לדבר אחרי 3 ימים כי יש עדיין המום נוזלים ובצקות ושהכל ייספג לאט ממילא רק חלק קטן יישאר יש סיכוי שלא תהיה ספיגה וכל השומן ייקלט ??? והאם במידה ולא אתחבר לתוצאה יש אפשרות להמסה ??? אני השתמשתי בשומן עצמי כי אני מפחדת מחומר זר אבל עדיין .. השינוי גדול עליי ואיני מצליחה לצאת מהבית .. בת 26

אכן 3 ימים הם זמן קצר כדי לקבל תוצאה סופית. במיוחד בהזרקת שומן, אשר חלק ניכר ממנו אינו נספג בגוף. מאחר שטיפול הזרקת שומן אינו יציב ולא ניתן לחזות מראש כמות השומן שתיספג, מוצע לבחון חלופות מדויקות יותר כגון הזרקת חומצה היאלורונית.

מנהל פורום מילוי קמטים