רואקוטן במינון נמוך גיל 33

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/05/2018 | 22:47 | מאת: רחלי

דר לנדאו שלום , בת 33 לפני טיפולי לייזר co2 הומלץ על מינון נמוך של רואקוטן 20מג 2-3 כדורים בשבוע. כמה שאלות שאשמח למענה: 1. האם במינון הנל אין תופעות לוואי? 2. האם חובה לבצע בדיקת דם לפני תחילת הטיפול או רק לאחר חודש מתחילת הטיפול? 3. איזה כדור עדיף רואקוטן או קריוטן? תודה רבה! 4. תוך כמה זמן צפוי להסתיים טיפול כזה כולל מספר טיפולי לייזר? 3-4 טיפולי לייזר?

08/05/2018 | 14:38 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בכל מינון יש תופעות לוואי, אבל הן תמיד תלויות מינון. אסור להרות בכל מינון! יש צורך לעשות מדי פעם בדיקות דם. קיורטן זה גנריקה של רואקוטן וזהה מבחינת היעילות. לא יכולה לענות על השאלה האחרונה בלי לראות את מצב עורך בפועל.

מנהל פורום מילוי קמטים