באמת אפשר למצק את העור?

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/04/2018 | 12:33 | מאת: דנה

שלום, האם באמת יש טיפולים שיכולים למצק את העור חוץ מחומצה הילארונית? שמעתי שלייזרים ופילנג בינוני.. לצורך העניין הדוגמנית שירלי בוגנים כבת 45 ובאמת אין לה ירידה בנפח הפנים והעור מוצק. ( רואים בתמונות האינסטגרם שלה לא מחיי הדוגמנות) היא סיפרה בראיון שעשתה לייזר. האם באמת זה כך או שפשוט יש לה גנים טובים?

10/04/2018 | 10:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מיצוק העור הוא אתגר לא פשוט להשגה. ככל שיש יותר קולגן, העור אלסטי יותר (מוצק יותק). כל טיפול שיוצר מספיק קולגן, משפר את האלסטיות והמיצוק של העור. ככל שהטיפול חודרני יותר, כך הוא יוצר לרוב יותר קולגן.

מנהל פורום מילוי קמטים