בעיות בעור פיגמטציה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/04/2018 | 17:54 | מאת: ליאל

שלום ד"ר, קראתי באינטרנט וגם ראיתי תוכניות של רופאים ביוטיוב. ויש לי קצת בלגן ואשמח אם תעזרי לי. IPL לפנים- כנגד פיגמנטציה ואולי גם מיצוק העור לא מיועד כלל לכהות עור באשר הן? גם את כתבת זאת בפורום למישהי שיש לה אקנה והיום הרופא גם אמר לי שלא למרות שאני לא ממש כהה ומנגד בתמונות של רופאים הסרתם פיגמנטציה לכהות עור. ואם ארצה לעשות בעתיד לייזר למיצוק העור או IPL גם לא אוכל?. כהות עור שנוצרה במפשעה ובבית השחי, למה הכוונה שזה אולי הורמונלי? איך אוכל לטפל בזה ? זה ממש מטריד אותי הרופא אמר שלא ניתן. אבל פעם שאלתי בפורום גניקולוגיה ואמרו לי שש דבר כזה אסטתיקה וגינלית ושמטפלים במשחות הבהרה. את יכולה לומר לי איזו משחה? תודה תודה

09/04/2018 | 09:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי ךרוב שאלותיך לא ניתן להתיחס בלי לראות אותך. IPL אינו ממצק את העור. החדירה שלו שטחית מדי.

מנהל פורום מילוי קמטים