מסנן קרינה ושמירה על העור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

02/03/2018 | 14:02 | מאת: בת 34

שלום ד"ר, האם זה משנה איזה מסנן קרינה מבחינת שם החברה/ מותג רוכשים או שכולם יעילים מהשמש באותה מידה? מרגע הפתיחה כמה זמן אפשר להשתמש בזה? ואשמח לעוד טיפים לשמירה על העור: האם כדאי לבלוע ויטמין C',E והאם זה נורא שאני לא מורחת קרמים מבחינת הזדקנות העור וקמטים? -אני פשוט לא מאמינה בזה וגם התחושה לא נעימה לי על העור- לא קרם פנים ולא גוף.

04/03/2018 | 11:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

היום מומלץ להתמשמ במסנן קרינה רחב טווח עם SPF 30. שם החברה לא משנה. העיקר שחהחה רישיון של משרד הבריאות. למעט רטין A, אף אחד מהתוספים האחרים לא הוכח בצורה חד משמעית כיעיל למניעת הזדקנות העור

מנהל פורום מילוי קמטים