פילינג כימי עמוק (חוות דעת )

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/02/2018 | 13:14 | מאת: חסוי

שלום מרינה , אני בחור בן 27 וסובל מחטטי אקנה ב1 באוקטובר 2017 עברתי טיפול פילינג כימי עמוק אצל רופא מוכר , כחלק מההכנה של טיפול נאמר לי כי יהיה אודם בפנים מספר חודשים . כרגע עברו כארבעה חודשים מהטיפול , בנוסף לזה שאין שיפור ויצאו פצעים בפנים (התחלתי ברקוטן למנוע את הדבר) האודם לא מחלים , הפנים פשוט אדומות כמו ביום של הורדת המסכה . מחיפוש באינטרנט הבנתי שאת שולטת בתחום הפילינגים בארץ וחבל לי שלא פניתי אלייך לטיפול . אך הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם זה דבר נורמלי או שזה חריג ? האודם בראש ובראשונה הפצעים וחוסר השיפור מלבד זה שכל הכתמים ,נקודות חן נעלמו . ציפיתי לשיפור של כ30% ולא יותר מזה יש לציין שאני מורח כמעט כל לילה בטקורטן או אלוקום כך שביום שלאחר מכן מספר שעות הפנים במצב סביר ולאחר מספר שעות חוזרות למצב המקורי (אדומות)

06/02/2018 | 14:32 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אודם ממושך אחרי פילינג עמוק זו תופעה צפויה במיוחד כשלוקחים רואקוטן אשר מגביר את האדמומית. התפרצות פצעים לאחר פילינג היא תופעה ידועה, ניתנת לטיפול (רואקוטן) ולרוב זמנית. היעדר שיפור- לצערי נכון להיום לא ניתן למחוק צלקות . פילינג עמוק נותן את התוצאה הכי משמעותית.

מנהל פורום מילוי קמטים